ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "SPRINTERS II – A NEW EUROPEAN NETWORK ON MASS SPORTS" - ΡΟΥΜΑΝΙΑ, 03-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

28 Ιανουαρίου, 2018

H Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων είναι σε θέση να προσφέρει την ευκαιρία σε 4 άτομa, χωρίς όριο ηλικίας, να συμμετέχουν στο σεμινάριο με τίτλο“SPRINTERS II – A NEW EUROPEAN NETWORK ON MASS SPORTS”που θα υλοποιηθεί 03 – 11 Σεπτεμβρίου 2017στη Ramnicu Sarat της Ρουμανίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μαθησιακού προγράμματος Erasmus+ (KA1/youth).

Το πρόγραμμα: 

Τίτλος“SPRINTERS II – A New European Network On Mass Sports”

Ημερομηνίες: 03-11  Σεπτεμβρίου 2017

Τόπος υλοποίησης:Ramnicu Sarat, Ρουμανία.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Διοργάνωση: A.T. Onix

Το πρόγραμμα καλύπτει το 100% των εξόδων διαμονής, διατροφής και σεμιναρίου, ενώ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και έως 275 ευρώ από τα έξοδα ταξιδίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται  στον τομέα της νεολαίας (σύμβουλους νέων -youthworkers-, κοινωνικούς λειτουργούς, εθελοντές κα) και εμπλέκονται σε αθλητικές δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ: INFO-PACK

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο mobility@ngokane.org αναφέροντας τον κωδικό 54_TC_RO_KANE δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, και εμείς θα σας στείλουμε τη φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:10/08/ 2017

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.