ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+/EVS ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ

30 Νοεμβρίου, 2018

Ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων είναι σε θέση να προσφέρει την ευκαιρία σε ένα άτομο 18 -30 ετών να συμμετάσχει σε ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στο Vigo, Ισπανία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ERASMUS+/KA1 MOBILITY OF YOUNG PEOPLE/EUROPEAN VOLUNTARY SERVICE

Διάρκεια: 8.5 μήνες

Ημερομηνίες προγράμματος: 17 Δεκέμβριος 2018 – 30 Αύγουστος 2019

Τόπος φιλοξενίας: Vigo, Ισπανία

Γλώσσες εργασίας: Αγγλικά

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως (100%) τα έξοδα διαμονής και διατροφής, συντονισμού, εσωτερικών μετακινήσεων, δραστηριοτήτων κτλ καθώς και 360 ευρώ από τα εξόδα του ταξιδίου από την Ελλάδα στην Ισπανία με επιστροφή. Επιπλέον, οι εθελοντές καλύπτονται με πλήρη ιδιωτική ασφάλιση, καθώς εντάσσονται στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα στα Αγγλικά, θα βρείτε πατώντας εδώ: Infopack

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, συμπληρώστε το έντυπο της αίτησης και στείλτε το μαζί με το βιογραφικό σας στα αγγλικά (κατά προτίμηση σε μορφή EUROPASS) καθώς και συνοδευτική επιστολή στα αγγλικά, στην οποία θα πείτε λίγα λόγια για εσάς και τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση youth@ngokane.org. Στο θέμα του e-mail, αναφέρετε τον κωδικό 82_EVS_SP_KANE.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 10/12/2018

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.