CLOSED!!! ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+/EVS ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ

02 Φεβρουαρίου, 2018

Ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων είναι σε θέση να προσφέρει την ευκαιρία σε ένα άτομο 18 -30 ετών να συμμετάσχει σε ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στο Asociacion Murciana de Rehabilitacion Psicosocial, Ισπανία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ERASMUS+/KA1 MOBILITY OF YOUNG PEOPLE/EUROPEAN VOLUNTARY SERVICE

Διάρκεια: 7 μήνες

Ημερομηνίες προγράμματος: 08/01/2018 – 30/07/2018

Τόπος φιλοξενίας: Murcia, Ισπανία

Οργανισμός Υποδοχής: Asociacion Murciana de Rehabilitacion Psicosocial

Γλώσσες εργασίας: Αγγλικά

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως (100%) τα έξοδα διαμονής και διατροφής, συντονισμού, εσωτερικών μετακινήσεων, δραστηριοτήτων κτλ καθώς και 360 ευρώ από τα εξόδα του ταξιδίου από την Ελλάδα στην Ισπανία με επιστροφή. Επιπλέον, οι εθελοντές καλύπτονται με πλήρη ιδιωτική ασφάλιση, καθώς εντάσσονται στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα στα Αγγλικά, θα βρείτε πατώντας εδώ: INFO-PACK

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, στείλτε μας ένα βιογραφικό στα Αγγλικά (κατά προτίμηση σε μορφή EUROPASS) καθώς και μία συνοδευτική επιστολή επίσης στα Αγγλικά, στο οποίο θα αναφέρετε λίγα λόγια για εσάς και τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα με e-mail στο mobility@ngokane.org. Στο θέμα του e-mail παρακαλώ αναφέρετε τον κωδικό 66_EVS_ISP_KANE.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 20/12/2017

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.