Συμμετοχή νέων από την Καλαμάτα σε ανταλλαγή νέων στην Πορτογαλία

Ιανουάριος 11, 2018

Έξι νέοι άνθρωποι από την Καλαμάτα θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή νέων «We Are Europe» που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία από τις 3 ως τις 14 Αυγούστου 2015, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μαθησιακού προγράμματος Erasmus+.

Στην ανταλλαγή που οργανώνεται από την πορτογαλική οργάνωση νεολαίας, ProAtlantico, με εταίρο την Κ.Α.ΝΕ., συμμετέχουν οι μαθητές Ιουλία Κούντρικ, Νίκος Τασιόπουλος, Αμαρίλντο Πλάκου, Βάσω Λίτσι και Βασιλική Χριστοπούλου και η καθηγήτρια Σοφία Κωνσταντινέα, ως αρχηγός αποστολής.

Η ελληνική αποστολή θα συναντηθεί με αντίστοιχες από την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Εσθονία και την Ιταλία προκειμένου να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ξεπεράσουν στερεότυπα, να δημιουργήσουν φιλίες, να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς, και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.