ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Social Inclusion Through Arts" ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, 20 - 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

28 Ιανουαρίου, 2018

H Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων είναι σε θέση να προσφέρει την ευκαιρία σε 2 άτομα, χωρίς όριο ηλικίας, να συμμετέχουν στο σεμινάριο με τίτλο “Social Inclusion Through Arts” που θα υλοποιηθεί  20 – 26 Οκτωβρίου 2017 στη Zaragoza της Ισπανίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μαθησιακού προγράμματος Erasmus+ (KA1/youth).

Το πρόγραμμα: 

Τίτλος“Social Inclusion Through Arts”

Ημερομηνίες20 – 26 Οκτωβρίου 2017

Τόπος υλοποίησης: Zaragoza, Spain.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Διοργάνωση: Mundus Association

Το πρόγραμμα καλύπτει το 100% των εξόδων διαμονής, διατροφής και σεμιναρίου, ενώ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και έως 360 ευρώ από τα έξοδα ταξιδίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (σύμβουλους νέων -youthworkers-, κοινωνικούς λειτουργούς, εθελοντές κα)

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ: INFO-PACK

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο mobility@ngokane.org αναφέροντας τον κωδικό 64_TC_SP_KANE δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, και εμείς θα σας στείλουμε τη φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ  18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.