ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+/ESC ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ

Μάιος 22, 2019
 • Ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων είναι σε θέση να προσφέρει η ευκαιρία σε νέους 18 -30 ετών να συμμετάσχουν σε ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στην Ιταλία. 

   

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ERASMUS+/KA1 MOBILITY OF YOUNG PEOPLE/EUROPEAN SOLIDARITY CORPS

  Τόπος φιλοξενίας, διάρκεια και περισσότερες πληροφορίες

  Bordano – όσο το δυνατόν συντομότερα – στις 15 Νοεμβρίου – Butterfly House

  Ligonchio – όσο το δυνατόν συντομότερα – στις 30 Οκτωβρίου – Ecological Hostel

  Moncalieri – όσο το δυνατόν συντομότερα – 7 μήνες – Environmental Activities and Events

   

  Τόπος φιλοξενίαςBordano, Ligonchio και Moncalieri, στην Ιταλία

  Γλώσσες εργασίας: Αγγλικά

  Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως (100%) τα έξοδα διαμονής και διατροφής, συντονισμού, εσωτερικών μετακινήσεων, δραστηριοτήτων κτλ καθώς και 270 ευρώ από τα εξόδα του ταξιδίου από την Ελλάδα στην Τουρκία με επιστροφή. Επιπλέον, οι εθελοντές καλύπτονται με πλήρη ιδιωτική ασφάλιση, καθώς εντάσσονται στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

  Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα στα Αγγλικά, θα βρείτε πατώντας εδώ: Butterfly House Infopack, Ecological Hostel Infopack και Environmental Activities and Events

   

  Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, στείλτε μας βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά (κατά προτίμηση σε μορφή EUROPASS) καθώς και συνοδευτική επιστολή στα αγγλικά, στην οποία θα δώσετε λίγα λόγια για εσάς και τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα στο e-mail youth@ngokane.org. Στο θέμα του e-mail παρακαλώ αναφέρετε τον κωδικό 101_ESC_IT_KANE.

  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 10/07/2019

   

  Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.