ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Identity From The Street" ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, 28/9 - 05/10 2017

28 Ιανουαρίου, 2018

H Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων είναι σε θέση να προσφέρει την ευκαιρία σε 3 άτομα, χωρίς όριο ηλικίας, να συμμετέχουν στο σεμινάριο με τίτλο “Identity From The Street” που θα υλοποιηθεί  28 Σεπτεμβρίου – 05 Οκτωβρίου 2017 στη Elk της Πολωνίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μαθησιακού προγράμματος Erasmus+ (KA1/youth).

Το πρόγραμμα: 

Τίτλος“Identity From The Streets”

Ημερομηνίες: 28 Σεπτεμβρίου – 05 Οκτωβρίου 2017

Τόπος υλοποίησης: Elk, Poland.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Διοργάνωση: Human Lex Instytut

Το πρόγραμμα καλύπτει το 100% των εξόδων διαμονής, διατροφής και σεμιναρίου, ενώ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και έως 275 ευρώ από τα έξοδα ταξιδίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (σύμβουλους νέων -youthworkers-, κοινωνικούς λειτουργούς, εθελοντές κα)

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ: INFO-PACK

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο mobility@ngokane.org αναφέροντας τον κωδικό 61_TC_PL_KANE δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, και εμείς θα σας στείλουμε τη φόρμα συμμετοχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ  11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ2017

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ε.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.